Izvor: B92, 15.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo nestale osobe

Priština -- Kosovska policijska služba saopštila je da je danas pronađeno beživotno telo osobe čiji je nestanak pre tri dana prijavila porodica.

Portparol KPS-a za region Gnjilana, poručnik Ismet Hašani je rekao da je nestanak 66-godišnjeg Srbina prijavila njegova porodica, kao i da je u pitanju mentalno obolela osoba.

Posle trodnevnog traganja porodice i policije, njegovo beživotno telo pronađeno je jutros u 9.30 časova u Krivoj Reci.

Žrtva je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pronađena u vodi i, prema rečima članova porodice, najverovatniji uzrok smrti su mentalne tegobe koje je preminuli imao.

Prema rečima policije, na telu preminulog nema znakova nasilja, ali je telo ipak prebačeno na obdukciju u Institut sudske medicine u Prištini.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.