Pronađeno 66 ilegalnih migranata u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2021, 11:59

Pronađeno 66 ilegalnih migranata u Beogradu

Policija u Beogradu u užem centru grada pronašla je 66 ilegalnih migranata, koji su sprovedeni u prihvatne centre, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Putem redovnih kontrola kretanja i boravka migranata, pripadnici MUP brinu o ličnoj i imovinskoj sigurnosti građana Srbije, ali i o migrantima, kojima će u prihvatnim centrima biti obezbeđeno poštovanje svih prava, medicinska zaštita, ishrana i adekvatan smeštaj, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Policija u užem centru Beograda pronašla 66 ilegalnih migranata

Izvor: N1 televizija, 22.Apr.2021

Policija u Beogradu u užem centru grada pronašla je 66 ilegalnih migranata, koji su sprovedeni u prihvatne centre, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.