Izvor: Blic, 28.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeni nestali blizanci

Nestali sedmogodišnji blizanci iz novosadskog prigradskog naselja Veliki Rit Ivica i Nino Šain pronađeni su u Grockoj, izjavio je današnjem novosadskom "Dnevniku" predsednik Romske partije Srđan Šajn.

Dečaci su nestali pre nedelju dan, a pronađeni su juče kasno po podne. Prema rečima Šajna, njemu je tu informaciju potvrdio načelnik Policijske uprave u Novom Sadu Miladin Kostrešević.

Braća romske nacionalnosti su smeštena u Dom za nezbrinutu decu u Grockoj i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ponedeljak bi trebalo da budu vraćena kući, gde su živela sa ocem, maćehom, babom i dedom.

Mališani su se izgubili još 20. jula i sumnjalo se da su odvedeni u Crnu Goru da prose u nečiju korist. U toku je istraga kako su blizanci dospeli do Grocke i zašto su pobegli od kuće. Jedan od njih dvojice je ranije već dva puta bežao od kuće, a sada mu se pridružio i brat.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.