Izvor: Blic, 16.Feb.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeni napadači na policajca iz Čajetine, vadili pištolj i dobili prekršajne prijave

Policija u Čajetini pronašla je tokom noći dvojicu Beograđana od kojih je jedan sinoć na Zlatiboru udario policajca, a drugi vadio pištolj.

Protiv njih će, rečeno nam je nezvanično u Policijskoj upravi Užice, biti podnete prekršajne prijave.

Do incidenta u kome je udaren policajac i potegnuto vatreno oružje došlo je u jednom zlatiborskom naselju. Aktivni policajac u civilu i njegov prijatelj, penzionisani policijski inspektor, vraćali su se automobilom iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Čajetine i na putu zatekli parkirani automobil oko kojeg je bila grupa mladića iz Beograda.

Prema nezvaničnim saznanjima "Blica", dvojica kolega zatražila su od momaka da pomere vozilo, da bi u tom trenutku jedan iz grupe Beograđana prišao policijskom službeniku iz Čajetine i udario ga pesnicom u glavu, a drugi potegao pištolj. Od udarca koji je zadobio policajac je pao na beton.

Beograđani su tokom noći pronađeni i pretresene su prostorije u kojima su odseli na Zlatiboru. Prema informacijama iz Policijske uprave Užice oni nisu uhapšeni i biće terećeni prekršajnim prijavama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.