Pronadjeni mrtvi u kolima Vlade Srbije

Izvor: S media, 22.Apr.2010, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronadjeni mrtvi u kolima Vlade Srbije

Na parkingu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu, policija je u automobilu beogradskih registarskih tablica pronašla dva beživotna tela.

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je Tanjugu da su dva mrtva muškarca, pronadjena danas u automobilu ispred broja 124 u ulici Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu,koji su radnici Uprave za zajedničke poslove Vlade Srbije.

"Reč je o vozaču Ministarstva za dijasporu Predragu Novakoviću i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Milanu Medojeviću koji je ranije radio u toj službi, a sada je nerasporedjen", rekao je Veljović.

On je dodao da Medojević živi na adresi ispred koje je pronadjen automobil marke "audi" registarskih oznaka BG:12-11.

Direktor policije je kazao da je, prema do sada prikupljenim podacima, Novaković došao do pomenute adrese i pozvao telefonom Medojevića da sidje.

Pretpostavlja se da su, kada je Medojević seo u automobil, oni vodili raspravu nakon čega je Novaković, u čijoj ruci je pronadjen pištolj, ubio Medojevića, a potom izvršio samoubistvo, objasnio je Veljović.

Veljović je rekao da se, za sada, ne zna čije je oružje, kao i da li je u ilegalnom ili legalnom posedu.

Direktor policije je naveo i da je, prema do sada prikupljenim podacima, najverovatnije reč o neraščišćenim medjusobnim računima, a RTS saznaje da je motiv ubistva bio nevraćeni dug.

Policajci su pronašli pištolj CZ 9 milimetara i nekoliko čaura od ispaljenih metaka.

U Ministarstvu za dijasporu nisu želeli da komentarišu ovaj dogadjaj sa objašnjenjem da je za sve informacije nadležno Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je obavila uvidjaj, a tela su prebačena na Institut za sudsku medicinu gde će, kako se očekuje, biti obavljena obdukcija.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.