Pronađena tinejdžerka koja je nestala u Pančevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2018, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena tinejdžerka koja je nestala u Pančevu

Nikolina Marjanović (17) iz Pančeva kojoj se izgubio trag 21. maja kada je istrčala iz kuće, pronađena je danas i dobro je, objavio je sajt "Nestali Srbija".

Za maloletnom Nikolinom tragalo se tri dana, od kada je u ponedeljak oko 23.30 sati ishitreno izašla iz porodične kuće u Pančevu.

Na sajtu Nestali - Srbija objavljen je Nikolinin profil, a objavu je jutros na Fejsbuku objavio i Igor Jurić, osnivač Fondacija Tijana Jurić da "informacije kojima raspolažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ukazuju da se devojka nalazi u realnoj opasnosti".

Na sreću, oko 16 sata na Fejsbuk stranici Nestali Srbija - Fondacija Tijana Jurić objavljene su lepe vesti.

"Nikolina Marjanović (17) je pronađena i dobro je, potraga se obustavlja! Hvala za učešće u potrazi" piše u objavi.

Kako saznajemo, tinejdžerka se sama javila majci kada je videla da je za njom započeta potraga. Kako smo saznali, Nikolina je ova tri dana bila sa društvom sa kojim se ranije družila, a što njena majka nije odobravala zbog problematičnih pojedinaca.

U Fondaciji Tijana Jurić kažu da su se nestala tinejdžerka i njena majka posle telefonskog razgovora danas susrele i otišle u policijsku stanicu, gde su obe dale izjave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.