Izvor: B92, 09.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena tela u naselju Bele vode

Beograd -- Beživotna tela muškarca i žene pronađena su danas u stanu jedne zgrade u beogradskom naselju Bele vode.

Pronađena su tela 32-godišnje Biljane Joksimović i 43-godišnjeg Jovice Bećaranina, aktivnog policajca u MUP-u Stari grad. Stan u Palisadskoj ulici, u naselju Bele vode, Joksimovićeva je iznajmila pre pet godina. Tela su otkrili rođaci pokojne žene, pošto se ona poslednja tri dana nije javljala na telefon.

Od petka su rođaci pokojnice bezuspešno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokušavali da stupe u kontakt sa njom. I u policijskoj stanici Stari grad kolegama je bilo čudno što se Bećaranin u subotu nije pojavio na poslu.

Zabrinuti rođaci jutros su obili vrata stana i zatekli jeziv prizor. Bećaranin i Joksimovićeva su ležali na krevetu u lokvi krvi. Policija pretpostavlja da se drama odigrala u subotu rano ujutru. Kako B92 nezvanično saznaje, u sobi je pronađen pištolj iz kojeg je pucano.

Iako policija još uvek ne zna tačan motiv ovog zločina, pretpostavlja da je u pitanju ubistvo i samoubistvo. Šta se tačno dogodilo, biće poznato nakon obdukcije tela u Institutu za sudsku medicinu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.