Izvor: RTS, 18.Jun.2021, 10:23

Pronađena skulptura "Kladivo kraljevića Marka" - privedene dve osobe

Policija u Beogradu rasvetlila je nestanak skulpture u Ulici kneza Mihaila i identifikovali dvadesetjednogodišnjaka i šesnaestogodišnjaka koji se terete da su to umetničko delo otkotrljali i ostavili u blizini Brankovog mosta, saopštio je MUP.
Osumnjičeni se terete da su u noći između 13. i 14. juna ove godine dok su prolazili centrom grada oborili kuglu tešku oko 115 kilograma, oštetili je i kotrljali nekoliko stotina metara, nakon čega su je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ostavili i udaljili se.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo uništećenje i oštećenje tuđe stvari, protiv osumnjičenih će biti podneta krivična prijava nadležnim tužilaštvima.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rasvetljen nestanak skulpture u Ulici kneza Mihaila

Izvor: B92, 18.Jun.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su nestanak skulpture u Ulici kneza Mihaila i identifikovali dvadesetjednogodišnjaka i šesnaestogodišnjaka koji se terete da su to umetnicko delo otkotrljali i ostavili u blizini Brankovog mosta...Osumnjiceni se terete da su u noći...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.