Izvor: B92, 28.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena sedmogodišnja čobanica

Plužine -- Sedmogodišnja Jelena Đukanović, koja je nestala pre tri dana iz sela Lisina na severozapadu Crne Gore, pronađena je danas.

Kako je javila crnogorska televizija, devojčica je pronađena dvadesetak kilometara dalje od sela Lisina, na teritoriji Republike Srpske. Ona se oseća dobro, a pronašao ju je jedan meštanin sela Kazanjci, u opštini Gacko, i slučaj prijavio policiji.

Podsetimo, sedmogodišnja devojčica nestala je pre tri dana dok je čuvala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stado ovaca kod sela Lisine u Pivi i od tada traje potraga za njom. U potragu je bilo uključeno i pedesetak policajaca iz Plužina i Nikšića, kao i par desetina policajaca iz Nikšića, koji su se dobrovoljno prijavili. Oni su dva dana tragali sa devojčicom, pretražujući teren u krugu od šest kilometara, a pregledane su i četiri jame dubine pedesetak metara, u koje su juče silazili alpinisti nikšićkog "Javorka".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.