Pronadjena bomba ispred supermarketa

Izvor: S media, 30.Maj.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronadjena bomba ispred supermarketa

U severnom delu Kosovske Mitrovice, u centru grada, ispred ulaznih vrata jednog od najprometnijeg supermarketa u gradu jutros je pronadjena neeksplodirana ručna bomba koju su nešto kasnije deaktivirali pripadnici Kfora.

Komandir policijske stanice u severnom delu Kosovske Mitrovice Milija Milošević izjavio je Tanjugu da je bomba pronadjena jutros nešto iza šest časova, posle čega su na lice mesta stigli pripadnici specijalne jedinice Kfora koji su deaktivirali bombu. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Eksplozivna naprava je pronadjena ispred supermarketa koji se nalazi u centru grada u ulici Kralja Petra Prvog i situacija je normalizovana oko osam časova, rekao je Milošević.

Vlasnik supremarketa Dragiša Kostić izjavio je mitrovičkom radiju "Kontakt Plus" da je bombu ispred lokala našao njegov radnik jutros kada je došao na posao.

"Slučaj smo prijavili policiji, posle čega je došao Kfor", rekao je Kostić. On je dodao da mu do sada nisu bile upućivane nikave pretnje i da ne zna šta bi mogao biti motiv ostavljanja eksplozivne naprave ispred njegove radnje.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.