Pronađen vozač kamiona koji je pregazio devojčicu u Paraćinu i pobegao sa lica mesta

Izvor: Večernje novosti, 22.Feb.2020, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen vozač kamiona koji je pregazio devojčicu u Paraćinu i pobegao sa lica mesta

Paraćinska policija je pronašla vozača kamiona N. I. (55) koji je u petak pregazio devojčicu koja je pretrčavala Ulicu Vojvode Mišića u Paraćinu Paraćinska policija je pronašla vozača kamiona N. I. (55) koji je u petakpregazio devojčicu koja je pretrčavala UlicuVojvode Mišića u Paraćinu i pobegao sa lica mesta, javlja Portal035. Sve se dogodilo van pešačkog prelaza. Vozač iz Paraćina je pronađen brzo posle događaja, a testiranje je pokazalo da on nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << alkohola u krvi. On je upravljao vozilom za šlepanje automobila švajcarskog porekla sa nemačkim registarskim oznakama. Devetogodišnja devojčica je u bolnici u stabilnom stanju, ali je zadobila teške povrede i lekari prognoziraju duži rehabilitacioni oporavak. Izvor: Portal035

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Otkriveno ko je vozač zelenog kamiona koji je POKOSIO DEVOJČICU, pa pobegao

Izvor: Blic, 22.Feb.2020

Paraćinska policija je pronašla vozača kamiona koji je u petak oko 17 časova pregazio devojčicu u Ulici vojvode Mišića u ovom gradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.