Izvor: Blic, 22.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen pištolj kojim je pucano na bivšeg predsednika

Pronađen pištolj kojim je pucano na bivšeg predsednika suda

VALJEVO - Valjevska policija pronašla je pištolj kojim je u petak veče pucano na advokata Duška Đukanovića, bivšeg predsednika Okružnog suda u Valjevu. Za napadačem, kako saznaje 'Blic', intenzivno se traga, a Đukanović kaže da mu je muškarac koji ga je ranio nepoznat.

U Đukanovića je pucano prošlog petka pred ponoć u blizini njegove advokatske kancelarije. On je ranjen u nogu i tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je napadač bio oniži, zdepasti muškarac.

- Kada sam izašao iz kancelarije, na stepeništu sam u polumraku primetio čoveka koji mi je iznenada prišao. Kazao je samo: 'Momak, da te nešto pitam' i istog trenutka izvadio pištolj i počeo da puca. Potrčao sam ka svom automobilu osetivši da sam pogođen u nogu. Nastavio je da trči za mnom i da puca, tako da sam osetio da sam pogođen i u drugu nogu. Ne znam ko je pucao. Nikome se nisam zamerao - ispričao je novinarima Đukanović koji se posle operacije nalazi na lečenju u valjevskoj bolnici.

P. V.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.