Pronađen leš u severnom delu K. Mitrovice

Izvor: Vesti-online.com, 21.Maj.2010, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen leš u severnom delu K. Mitrovice

Beživotno telo H.C. (55) bošnjačke nacionalnosti sa prebivalištem u severnom delu Kosovske Mitrovice pronađeno je jutros iza jednog kafića u centru grada, izjavio je zamenik regionalnog direktora Kosovske policijske službe Ergin Medić.

Medić je precizirao da prvi rezultati istrage pokazuju da se ne radi o nasilnoj smrti i da je osoba koja je pronađena mrtva poznata od ranije policiji kao konzument opojnih supstanci.

"Najverovatnije se ne radi o nasilnoj smrti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jer je takav bio i zaključak lekara koji su utvrdili da ne postoje tragovi nasilja po telu", rekao je on.

Beživoto telo H.C. pronađeno je u ulici Kralja Petra, iza kafe bara "Bi-Bap".

Leš će biti prebačen na Institut za sudsku medicinu u Prištini gde će biti obavljena obdukcija, zaključio je Medić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.