Pronađen leš u Nišavi

Izvor: B92, 02.Apr.2013, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen leš u Nišavi

Niš -- Niški vatrogasci izvadili su jutros oko 9.45 leš starijeg muškarca iz Nišave, u visini Železničkog mosta, piše portal Južne vesti.

Čovek za koga se za sada ne zna kako se utopio je sede kose i obučen je u plavu jaknu. Kako nezvanično saznaju Južne vesti, leš su prijavili ribari.

Reka je toliko bila brza da se leš otkačio s grana i počeo da pluta po vodi nekoliko stotina metara. Vatrogasci su pokušali da ga izvade kod nekadašnjeg Grčkog konzulata, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog bujice to je bilo nemoguće.

To im je pošlo za rukom kod Železničkog mosta, gde se zakačio za šiblje. Policija će kasnije verovatrno, posle uviđaja, razotkriti identitet starijeg muškarca.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Niš: Pronađen leš u Nišavi

Izvor: S media, 02.Apr.2013

Niški vatrogasci izvadili su oko deset časova leš starijeg muškarca iz Nišave, u visini Železničkog mosta...Čovek za koga se za sada ne zna kako se utopio je sede kose i obučen je u plavu jaknu...Kako prenose "Južne vesti", leš su prijavili ribari, a izvađen je kod Železničkog mosta...Policija...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.