Izvor: CrnaHronika.rs, 23.Nov.2010, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen leš nestalog Odžačanina

Posle skoro mesec dana potrage u okolini Odžaka nađeno je telo Janoša Šipoša iz ovog mesta.Janošev sin Tibor Šipoš kaže da se njegov otac u poslednje vreme čudno ponašao.Nestao je u nedelju, 24. oktobra, a dan ili dva pre toga poručio je našoj majci u Austriji i svojoj sestri u Odžacima da mu se ne javljaju do utorka. Inače je slao po pedeset poruka na dan i nikad nikud nije otišao a da se ne javi.Uvek smo znali gde je. Žalio se u poslednje vreme da ne može da spava i pio je neke lekove za smirenje - priča Tibor.
On kaže da je otac nekoliko dana pre nestanka dva puta posetio vidovnjaka u selu Stapar u susednoj somborskoj opštini i da je posle toga bio jako uplašen.
- Dok se vraćao kolima od tog čoveka, zvao je majku u Austriju i rekao joj da mu je vrač kazao da je na našu porodicu bačena crna magija. Sav se tresao zbog toga. Meni je kazao da o tome ne sme ništa da priča dok prethodno ne uradi ono što mu je vidovnjak rekao - kaže Tibor.
(Z. R.)
(Foto: pressonline)
Izvor: pressonline.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.