Pronađen leš muškarca kod Ušća u blizini splava „Vizantija

Izvor: Press, 16.Maj.2010, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen leš muškarca kod Ušća u blizini splava „Vizantija"

Telo nepoznatog muškarca starog oko 50 godina pronađeno je juče u Savi u blizini splava „Vizantija" na Ušću. Leš je oko 13 sati primetila patrola rečne policije dok je plutao sredinom reke i izvukla ga na obalu
Kako Press saznaje, na telu muškarca nije bilo vidljivih tragova nasilja, a pretpostavlja se da se nalazilo u vodi četiri do pet dana. Kod njega nisu nađena nikakva dokumenta koja bi ukazala na njegov identitet. Reč je o muškarcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << krupnije konstitucije, visine oko 185 centimetara i kraće crne kose. Bio je obučen u farmerke, majicu kratkih rukava, sa natpisom „Sremska Mitrovica" na levom rukavu, dok je na nogama imao plitke bele patike, a na levoj ruci brojanicu.
- Primetili smo da nešto pluta i tek kada smo prišli bliže shvatili smo da je u pitanju ljudsko telo. Ne verujemo da se muškarac utopio u blizini splavova, verovatno ga je reka nosila nekoliko kilometara - kaže jedan od članova spasilačkog tima. Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt, posle čega su vatrogasci uz pomoć kuke i užeta izvukli telo iz vode. Leš je prenet na Institut za sudsku medicinu radi utvrđivanja uzroka smrti.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.