Prolaznici uhvatili lopova u Čačku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2012, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prolaznici uhvatili lopova u Čačku

ČAČAK -

U Hajduk- Veljkovoj ulici, nedaleko od centra "Čačak", prolaznici su uhvatili Aleksandra Glibetića (28) iz Čačka, koji je ukrao torbu iz parkiranog automobila, saopštila je danas čačanska policija.

Incident se dogodio juče oko 12.30. U vozilu je sedela Biljan P, kada je Glibetić sa suvozačevog sedišta zgrabio torbu u kojoj su se nalazili novčanik i lične stvari.

Žena je pokušala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da ga spreči, ali joj je on, koristeći snagu, istrgao torbu iz ruku i potrčao prema obližnjoj zgradi Medicine rada.

Međutim, Glibetića su odmah presreli prolaznici, koji su primetili šta se događa i zadržali ga sa plenom dok nije stigla policija.

On će će sa krivičnom prijavom biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Čačku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrao torbu iz parkiranog autombila, građani reagovali

Izvor: Blic, 21.Mar.2012

ČAČAK - Aleksandar G. (28) iz Čačka uhapšen je nakon što je iz parkiranog automobila ukrao torbu ženi, koja je sedela u automobilu, a prisutni građani sprečili su njegovo bekstvo, saopštila je danas čačanska policija. ..On je juče, oko 12.30 časova u centralnoj gradskoj ulici prišao parkiranom...

Nastavak na Blic...

Prolaznici uhvatili lopova u Čačku

Izvor: Mondo, 21.Mar.2012

U Hajduk Veljkovoj ulici, nedaleko od centra Čačak, prolaznici su uhvatili Aleksandra Glibetića (28) iz Čačka, koji je ukrao torbu iz parkiranog automobila.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.