Izvor: B92, 17.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen pritvor za aferu "indeks"

Beograd -- Vrhovni sud Srbije produžio pritvor na još tri meseca za 13 osumnjičenih u aferi "Indeks".

VSS je to učinio na predlog istražnog sudije Okružnog suda u Smederevu. U saopštenju Vrhovnog suda se navodi da je pritvor produžen Dragani Petrović, Saši Jovanoviću, Predragu Stojanoviću, Sveti Puriću, Srđanu Đorđeviću, Ivanu Čukaloviću, Draganu Bataveljiću, Božinu Vlaškoviću, Zoranu Simiću, Emiliji Stanković, Mileni Petrović, Jasmini Nektarijević i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nenadu Đurđeviću.

Protiv njih se sprovodi istraga zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela - primanje i davanje mita, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, zloupotreba službenog položaja i falsifikovanja službene isprave, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.