Prodavali heroin

Izvor: Blic, 08.Jul.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodavali heroin

BEOGRAD - Milija Vuksanović (26), Nemanja Stojanović (23), Milan Biočić (28), Jovica Jovanocić (32) i Stojan Vukotić (24) uhapšeni su zbog sumnje da su trgovali heroinom, a u njihovim stanovima -“štekovima” policija je našla i dva pištolja za čije posedovanje nisu imali dozvolu.

Kako "Blic" saznaje, osumnjičene su uhapsili operativci Trećeg odeljenja a kod njih je nađeno nekoliko grama heroina, izvesna količina tog narkotika izmiksovanog sa paracetamolom namenjena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prodaji, kao i marihuana.

Droga je nađena u dva stana u naselju Mirijevo. U tim "štekovima” heroin su miksovali i prodavali narkomanima, a policija utvrđuje gde su nabavljali drogu.

Operativci takođe istražuju da li je ova kriminalna grupa imala i drugih kriminalnih aktivnosti.

Osumnjičeni Vuksanović i Stojanović su hapšeni u martu 2009. godine, a policija ih je tada teretila za šest razbojništva.

Naime, njih dvojica su maskirani ulazili u prodavanice i uz pretnju plastičnim pištoljem uzimali novac od zaposlenih, zbog čega su i osuđeni, ali još nisu upućeni na izdržavanje kazne.

I osumnjičeni Jovanović, koji je dugogodišnji narkoman, u proteklih sedam godina tri puta je osuđivan i to zbog krađa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni zbog trgovine narkoticima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2011

NOVI SAD -..Nenad Ž. (39) iz Aleksinca i Novosađanin Dejan B. (28) uhapšeni su zbog osnovane sumnje da su neovlašćeno trgovali narkoticima, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Sadu...Policajci su kod Nenada Ž, kad su ga oko podneva zaustavili na uglu Bulevara Slobodana Jovanovića i Ulice...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšeni zbog trgovine narkoticima

Izvor: Blic, 08.Jul.2011

Nenad Ž. (39) iz Aleksinca i Novosađanin Dejan B. (28) uhapšeni su zbog osnovane sumnje da su neovlašćeno trgovali narkoticima...Policajci su kod Nenada Ž, kad su ga oko podneva zaustavili na uglu Bulevara Slobodana Jovanovića i Ulice Raše Radujkova, pronašli oko 100 grama praha, najverovatnije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.