Izvor: Blic, 25.Maj.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznao ubistvo trudne supruge

Priznao ubistvo trudne supruge

BEOGRAD - Laza Savković (37) priznao je pred istražnim sudijom Okružnog suda da je u noći između 11. i 12. aprila u svojoj kući, u Ulici Grge Andrijanovića u Grockoj, ubio suprugu Marinu (33), koja je bila u sedmom mesecu trudnoće.

- Posvađali smo se, kao i uobičajeno, i posle nekog vremena mi je nešto kvrcnulo u glavi, pa sam Marinu dvaput udario sekirom u glavu i potom ubo nožem u grudi. U nervnom rastrojstvu oborio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam grejalicu, izbio je požar i onda sam digao ruku na sebe - ispričao je Laza Savković.

Na istražnom odeljenju saznali smo da Savković ništa nije rekao o motivu ubistva, jer kako kaže, 'ne zna da objasni zašto je to uradio'.

Sud je naložio psihijatrijsko veštačenje Savkovića, posle čega će biti podignuta optužnica ili predloženo da su uputi na obavezno psihijatrijsko lečenje. Kako saznajemo, Savković ranije nije bio lečen od nekog psihičkog oboljenja.

N. J.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.