Uhapšen sin osumnjičen da je raskomadao oca sekirom i telo bacio u jezero

Izvor: Blic, 07.Mar.2012, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen sin osumnjičen da je raskomadao oca sekirom i telo bacio u jezero

Šabačka policija uhapsila je Dejana Ilića (28) osumnjičenog da je u porodičnoj kući u selu Vukošić kod Vladimiraca sekirom ubio oca Radovana (53), a zatim njegovo telo isekao, stavio u dve torbe i džak i bacio u Tabanovačko jezero.

On je osumnjičen da je zločin počinio 28. februara, a nestanak Rada I. prijavljen je sledećeg dana.

Zločin je rasvetljen samo nekoliko stati nakon što je juče u Tabanovačkom jezeru, šest kilometara udaljenom od Šapca, nađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << raskomadano telo.

Torbe u kojima su bili delobi tela našla su dvojica ribara, i o tome odmah obavestila policiju.

Šabačka policija potvrdila je danas da je uhapsila Dejana Ilića (28) zbog sumnje da je ubio oca Radovana i njegovo raskomadano telo bacio u veštačko jezero Tabanović, kod Šapca.

Telo Radovana Ilića bilo je potopljeno u plićem delu jezera.

Prema navodima policije, Dejan Ilić ubio je oca kobnog dana oko 20 sati nakon svađe u porodičnoj kući upotrebivši oštar predmet.

Policija je takođe navela da je on odvojio od tela ruke i noge i tako ga transportovao putničkim vozilom do jezera.

Sutradan je prijavio nestanak oca.

Dejan Ilić je uhapšen neposredno nakon obavljenog uviđaja i određeno mu je 48 sata pritvora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priznao zločin: Oca sam raskomadao sekirom i telo bacio u jezero

Izvor: S media, 07.Mar.2012

Šabačka policija uhapsila je Dejana Ilića (28) osumnjičenog da je u porodičnoj kući u selu Vukošić kod Vladimiraca sekirom ubio oca Radovana (53). Dejan Ilić je na saslušanju priznao da je ubio oca, a zatim njegovo telo isekao, stavio u dve torbe i džak i bacio u Tabanovačko jezero, piše...

Nastavak na S media...

Uhapšen osumnjičeni za monstruozno ubistvo oca

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Mar.2012

Šabačka policija uhapsila je Dejana I. (26) zbog sumnje da je sekirom ubio oca Rada I. (53), a zatim njegovo telo isekao i bacio u Tabanovačko jezero.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Sin osumnjičen da je raskomadao oca

Izvor: Radio 021, 07.Mar.2012

Šabačka policija saopštila je da je uhapsila Dejana I. (28) zbog sumnje da je ubio oca Radovana i njegovo raskomadano telo bacio u veštačko jezero Tabanović, kod Šapca.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.