Ljubomorni harmonikaš ubio pevačicu

Izvor: Mondo, 01.Feb.2012, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubomorni harmonikaš ubio pevačicu

Milanče Ivanović (43), harmonikaš iz Badljevice kod Smedereva, priznao je da je ubio Mariju Mihajlović (20), čiji je nestanak prijavio njen otac.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priznao da je čekićem ubio djevojku

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Feb.2012

SMEDEREVO - Milanče Ivanović (43), harmonikaš iz Badljevice kod Smedereva, priznao je da je počinio ubistvo Marije Mihajlović (20), čiji je nestanak prijavio njen otac, izjavio je večeras istražni sudija Višeg suda u Smederevu Predrag Lukić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Muzičar priznao da je ubio pevačicu

Izvor: Danas, 02.Feb.2012, 01:04

Milanče Ivanović (43), harmonikaš iz Badljevice kod Smedereva, priznao je da je počinio ubistvo Marije Mihajlović (20), izjavio istražni sudija Predrag Lukić. Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su se „osumnjičeni Milanče I. i Marija M. na magistralnom putu Smederevska Palanka...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.