Izvor: Blic, 19.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeno osam žena zbog tuča u frizerskom salonu i butiku

Policija u Srbici, nedaleko od Kosovske Mitrovice, privela je osam žena zbog tuča u frizerskom salonu i butiku.

Kako se navodi u saopštenju policije, policija je juče prvo morala da interveniše kako bi zaustavila tuču koja je bila u toku, a u kojoj je učestvovalo šest žena koje su sa lakšim ogrebotinama privedene u stanicu.

"Na osnovu uzetih izjava, veruje se da je tuču izazvala žena koja je bila nezadovoljna frizurom koju su joj napravili u jednom od frizerskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << salona u Srbici", navodi policija i dodaje da će slučaj biti prosleđen sudu.

Nakon toga, zabeležen je još jedan slučaj tuče u kojoj su učestvovale dve žene a nakon uzimanja izjava, policija je saopštila da je jedna ošamarila drugu zbog "neslaganja u prodavnici odeće".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.