Izvor: RTS, 10.Okt.2021, 14:08

Privedena dvojica muškaraca u Čačku, vozili pod dejstvom alkohola i kokaina

Policija u Čačku isključila je iz saobraćaja dvojicu muškaraca koji su upravljali automobilima pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci.
Policija je noćas oko 2.50 časova u Ulici Bate Jankovića zaustavila automobil marke "golf" kojim je upravljao 44-godišnjak, a droga testom utvrđeno je da je pozitivan na kokain, navodi se u saopštenju MUP-a.
U saopštenju se dodaje da je samo 10 minuta kasnije, saobraćajna policija isključila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz saobraćaja i 44-godišnjaka koji je u Ulici Strajina Lapčevića, kako je utvrđeno alkotestiranjem, upravljao automobilom marke "seat" sa 2,05 promila alkohola u organizmu.
Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.