Priveden zbog ranjavanja vatrenim oružjem na svadbi

Izvor: Press, 20.Okt.2012, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden zbog ranjavanja vatrenim oružjem na svadbi

Ivanjička policija odredila je danas meru zadržavanja D.G. (1985) iz Ivanjice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju nad Lj. K. (1984) iz sela Luke, opština Ivanjica, kao i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekslozivnih materija.

Osumnjičenom se na teret stavlja da je danas, oko 12,00 časova, tokom održavanja svadbenog veselja, u selu Osonica, opština Ivanjica, neovlašćeno nosio lovačku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pušku marke bereta iz koje je, prilikom sklapanja, došlo do ispaljenja patrona.

U saopštenju PU Čačak se navodi da je tom prilikom Lj.K. zadobio teške telesne povrede opasne po život i prevezen je u užičku bolnicu.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Užicu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Puškom na svadbi ranio mladića

Izvor: Glas javnosti, 21.Okt.2012, 12:38

ČAČAK - Ivanjička policija odredila je danas meru zadržavanja D. G. (1985) iz Ivanjice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju nad Lj. K. (1984) iz sela Luke, opština Ivanjica, kao i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.