Izvor: B92, 29.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden vozač autobusa

Loznica -- Vozač Željko Klepić priveden je zbog sumnje da je jueče, vozeći autobus na putu Loznica-Mali Zvornik, izazvao tešku saobraćajnu nesreću.

U nesreći koja se juče oko 11.00 dogodila kod Banje Koviljače, u sudaru autobusa "Vojvodine" i "Auto-Loznice" poginule su dve, a devet osoba je teže i lakše povredjeno. Prema navodima policije do sudara je došlo prilikom mimoilaženja autobusa koji su se sudarili u krivini, tako što je novosadski autobus svojim prednjim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << levim delom udario u prednji i bočni levi deo lozničkog autobusa.

Tom prilikom u lozničkom autobusu na licu mesta je život izgubila Milana Krsmanović (34) iz Radalja kod Malog Zvornika, dok je Slobodan Pavlović (38) iz Donje Borine kod Malog Zvornika, podlegao povredama na putu do bolnice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.