Priveden osumnjičeni da je autom udario pešaka pa pobegao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2022, 16:08

Priveden osumnjičeni da je autom udario pešaka pa pobegao

Pančevačka policija identifikovala je I.B. (28) kao osumnjičenog da je u Starčevu automobilom udario devetnaestogodišnjeg pešaka i teško ga povredio, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

Povređeni pešak zadržan je na lečenju u bolnici u Beogradu, navodi se u saopštenju Policijske uprave Pančevo.

Policija je nakon nesreće koja se dogodila sinoć, identifikovala i pronašla osumnjičenog, kao i vozilo kojim je upravljao, nakon čega mu je određeno zadržavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do 48 časova u kom roku će biti priveden tužilaštvu.

Osumnjičeni se tereti za krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu u saobraćajnoj nezgodi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.