Izvor: RTS, 27.Nov.2022, 16:48

Priveden migrant u Horgošu koji je zatečen sa nožem, pronađena i automatska puška

Operativna udarna grupa, koja radi na suzbijanju ilegalnih migracija, tokom noći i danas sprovela je akcije u Šidu, Somboru i Horgošu. U kontroli napuštenih objekata u Horgošu uočili su iregularnog migranta koji je, videvši ih, krenuo da beži odbacivši nož.
Policija je migranta brzo sustigla, a utvrđeno je da se radi o dvadesetdvogodišnjem muškarcu iz Maroka, saopštio je MUP.

Pregledom prostora oko objekta, u žbunju, policija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je pronašla automatsku pušku, a u blizini i okvir sa municijom.
Iregularni migrant je doveden u Policijsko odeljenje u Horgošu.
O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Senti.
Policija u saradnji sa drugim nadležnim službama nastavlja rad na ovom događaju.

"Operativna udarna grupa, koju čine pripadnici više linija rada Ministarstva unutrašnjih poslova, nastaviće i u narednim danima da sprovodi akcije suzbijanja ilegalnih migracija, u cilju zaštite lične i imovinske sigurnosti svih građana Republike Srbije", ističe se u saopštenju MUP-a.
U petak je policija, nakon dojave o pucnjavi na Horgošu, sprovela akciju i privela više stotina migranata.
Pomoćnik direktora policije pukovnik Dragan Vasiljević rekao je za RTS da su kod njih pronađeni automatsko oružje, pištolji, municija, a kod nekih su pronađena i obeležja takozvane OVK.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova akcija: Policija tokom noći u Horgošu pronašla migranta, pušku i municiju FOTO

Izvor: B92, 27.Nov.2022

Operativna udarna grupa, koja je formirana po nalogu ministra unutrašnjih poslova, nastavlja dalji rad na suzbijanju ilegalnih migracija...Akcije su tokom noći i danas sprovedene u Šidu, Somboru i Horgošu...U kontroli napuštenih objekata u Horgošu danas su u blizini jednog objekta uočili iregularnog...

Nastavak na B92...

Priveden migrant u Horgošu koji je zatečen sa nožem: Policija pronašla automatsku pušku i okvir sa municijom!

Izvor: 24sedam.rs, 27.Nov.2022

Policija ga je brzo sustigla, a utvrđeno je da se radi o dvadesetdvogodišnjem muškarcu iz Maroka

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.