Pritvoren zbog ubistva

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2010, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvoren zbog ubistva

Istražni sudija Višeg suda u Valjevu odredio je pritvor Milutinu M. (35) iz mioničkog sela Osečenica jer je Tomislavu Radosavljeviću (54) iz sela Paune, kod Valjeva, naneo povrede od kojih je tri dana kasnije preminuo.

Kako je danas rekla istražni sudija Jasmina Terzić, Radosavljević je 2. aprila "vidno pripit" vređao Milutina M. u kafani "Odmor" u selu Osečenica.

Došlo je do prepirke i Milutin M. je pesnicom udario Radosavljevića koji je tom prilikom pao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i glavom udario o pod.

Sutradan mu je pozlilo, pa je smešten u valjevsku bolnicu, gde je preminuo 5. aprila.

Obdukcija je pokazala da je smrt nastupila zbog preloma baze lobanje i moždanog krvarenja do kojih je došlo zbog udarca glavom o pod.

Osumnjičenom je pritvor određen da tokom daljeg krivičnog postupka ne bi uticao na svedoke.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.