Izvor: RTS, 09.Jul.2020, 16:38

Pritvor do 30 dana taksisti koji se zaleteo u kordon

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je, na predlog tužilaštva, pritvor do 30 dana taksisti koji se u sredu uveče vozilom zaleteo u kordon policije na uglu Bulevera kralja Aleksandra i Takovske ulice.
Pritvor je određen zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, precizirala je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.
Taksista S.S. se tereti za krivično delo napad na službe lice u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vršenju službene dužnosti.
Snimak uleta u kordon policije objavljen je u medijima.
Taksista nije hteo da se zaustavi, već je pokušao da "razbije" kordon, ali su policajci uspeli da ga zaustave i izvuku iz vozila, a potom privedu.
Mediji pišu da je tom prilikom jedan policajac povređen i odmah prevezen u Urgentni centar.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saslušan taksista koji je pokušao da PROBIJE KORDON POLICIJE, određen mu pritvor

Izvor: Blic, 09.Jul.2020

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas na predlog tužilaštva pritvor do 30 dana taksisti S.S. koji se u sredu uveče vozilom zaleteo u kordon policije na uglu Bulevera kralja Aleksandra i Takovske ulice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.