Pritvor 30 dana za prebijanje francuskog državljanina

Izvor: S media, 21.Sep.2009, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor 30 dana za prebijanje francuskog državljanina

Desetorici osumnjičenih za prebijanje francuskih državljanina u centru Beograda, po rečima Potparola Okružnog suda Ivane Ramić određen je pritvor do mesec dana, zbog pokušaja teškog ubistva .

- Dežurnom istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu privedeno je 10 lica kojima se stavlja na teret izvršenja krivičnog dela teškog ubistva u pokušaju . Nakon saslušanja istražni sudija je doneo rešenje o sprovođenju istrage, i prema okrivljenima je određen pritvor. Pritvor >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je određen s obzirom na propisanu kaznu za krivično delo koje im se stavlja na teret i s obzirom da je to opravdano zbog posebno teških okolnosti krivičnog dela. Jedno lice kome se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, brani se sa slobode. Po rešenju istražnog sudije pritvor može trajati do mesec dana. Za krivično delo teško ubistvo propisana je kazna zatvora najmanje 10 godina ili od 30 do 40 godina – rekla je Potparol Okružnog suda Ivana Ramić.

Francuski državljanin Bris Taton i dalje je u kritičnom stanju, ali mu je stanje stabilno . Bris Taton je prethodna dva dana dva puta operisan zbog ozbiljnih povreda najvećeg krvnog suda u organizmu, i krvarenja u mozgu.

Sanja Vajagić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.