Prišao mu je i rekao da pomeri auto, jer je to njegovo mesto. Muškarac je to odbio, a onda je nastao HAOS: PIJANI PENZIONER sasuo u KOMŠIJU tri METKA - zbog parkinga!

Izvor: Večernje novosti, 26.Jun.2020, 23:49

Prišao mu je i rekao da pomeri auto, jer je to njegovo mesto. Muškarac je to odbio, a onda je nastao HAOS: PIJANI PENZIONER sasuo u KOMŠIJU tri METKA - zbog parkinga!

Sud odredio pritvor od 30 dana Milovanu S. (60), iz Šašinaca kod Sremske Mitrovice, zbog pokušaja ubistva Siniše p. (36). Otišpao kući po oružje MILOVAN S. (60), iz Šašinaca nadomak Sremske Mitrovice, saslušan je u petak u Višem tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici i određen mu je pritvor do 30 dana. Sumnja se da je u četvrtak, oko 20.30, u centru Šašinaca, pucao u Sinišu P. (36) i teško ga ranio. Njemu se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju i >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. - Penzioner je prišao grupi mladića u Zmaj Jovinoj ulici, u kojoj je bio i Siniša, i tu je, navodno, došlo do rasprave zbog parkiranog vozila. Milovan S. je neprijatnim tonom rekao Siniši da smesta pomeri svoje vozilo, jer on tu parkira - kaže naš izvor iz istrage. Kako saznajemo, Milovan S., koji je bio vidno pijan, tada se razbeseno i, uz psovke i pretnje, otišao do svoje kuće, koja je u blizini. - Niko nije ni slutio šta će se ubrzo dogoditi. Svi su mislili da je svađa gotova, da su se strasti smirile i da je Milovan jednostavno popustio i sklonio se. Međutim, on se nakon nekog vremena vratio naoružan pištoljem i kao pomahnitao počeo da puca u Sinišu. Ispalio je tri metka i pogodio ga u stomak i desnu butinu - priča jedan od komšija, i dodaje da su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć. - Policajci su oprezno prišli Milovanu, jer su znali da je naoružan, ali i pod dejstvom alkohola. Uspeli su da ga savladaju i da mu stave lisice. U Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici navode da je ranjeni tridesetšestogodišnjak u stabilnom stanju, nakon izvršene hirurške intervencije.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.