Pripadnik Vojske nastradao u pančevačkoj kasarni

Izvor: RTS, 19.Apr.2016, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnik Vojske nastradao u pančevačkoj kasarni

Vojni službenik Radoje Vujičić poginuo je prilikom čišćenja rezervoara goriva u pančevačkoj kasarni. Tom prilikom lakše je povređen i vojni službenik Zoran Stakić, koji je zbrinut na VMA i nije životno ugrožen.
U kasarni "Rastko Nemanjić" u Pančevu, danas oko 11 časova, prilikom redovnog održavanja – čišćenja rezervoara goriva, nastradao je vojni službenik Radoje Vujičić, saopštilo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Ministarstvo odbrane.

Tom prilikom lakše je povređen i vojni službenik Zoran Stakić, koji je zbrinut na VMA i nije životno ugrožen.
Po nalogu tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, organi MUP-a i Vojne policije utvrđuju okolnosti nastanka nesrećnog događaja.
Ministar odbrane Zoran Đorđević naložio je vanredni inspekcijski nadzor, a formirana je i komisija načelnika Generalštaba Vojske Srbije.
Vojni službenik Radoje Vujičić rođen je 27. februara 1958. godine u Mladenovcu.
U profesionalnoj vojnoj službi je od 1986. godine, a obavljao je dužnost mehaničara za pogonsku opremu i instalacije u Centralnoj logističkoj bazi u Beogradu.
Ministar odbrane Zoran Đorđević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković obišli su mesto nesreće i uputili telegrame saučešća porodici nastradalog, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jedan poginuli, jedan povređen u kasarni u Pančevu

Izvor: Danas, 19.Apr.2016

Beograd - U kasarni Rastko Nemanjić u Pančevu, danas oko 11 časova, prilikom redovnog održavanja - čišćenja rezervoara goriva, nastradao je vojni službenik Radoje, Milete, Vujičić. Tom prilikom lakše je povređen i vojni službenik Zoran, Sime, Stakić, koji je zbrinut na VMA i nije životno...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.