Izvor: Glas javnosti, Beta, 23.Mar.2010, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave zbog paljenja zastave

BEOGRAD - Protiv Nikole J. (19) i Miodraga R. (30) iz Stare Pazove biće podneta krivična prijava jer su osumnjičeni da su zapalili zastavu AP Vojvodine na jarbolu ispred Skupštine opštine Stara Pazova.

Policija Sremske Mitrovice navodi da su osumnjičeni zastavu zapalili u noći između 20. i 21. marta.

Krivične prijave protiv njih biće podnete Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, u redovnom postupku, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapalili zastavu Vojvodine

Izvor: B92, 23.Mar.2010

Sremska Mitrovica -- Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici podnela je krivične prijave protiv Nikole J. i Miodraga R, zbog paljenja zastave AP Vojvodine... U saopštenju se navodi da su njih dvojica, u noći između 20. i 21. marta, zapalili zastavu AP Vojvodine. Zbog osnova sumnje da su izvršili...

Nastavak na B92...

Prijave zbog paljenja zastave

Izvor: B92, 23.Mar.2010

Sremska Mitrovica -- Protiv Nikole J. (19) i Miodraga R. (30) iz Stare Pazove biće podneta krivična prijava tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici zbog paljenja zastave AP Vojvodine... Osumnjičeni se terete da su u noći između 20. i 21. marta zapalili zastavu AP Vojvodine na jarbolu ispred Skupštine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.