Izvor: B92, 23.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava za požar u Okružnom zatvoru

Beograd -- Beogradska policija podnela krivičnu prijavu protiv Lazara V. (19) zbog sumnje da je izazvao požar u krugu CZ-a u Beogradu.

U požaru je izgorelo šest vozila i tridesetak garažnih bokseva u krugu Okružnog zatvora, saopštio je MUP. Krivična prijava podneta je zbog osnovane sumnje da je Lazar V. izvršio krivično delo izazivanja opšte opasnosti, navodi se u saopštenju.

Policija sumnja da je okrivljeni krivično delo izvršio 15. maja tako što je upaljačem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "zipo" palio tzv. mace, koje su padale sa obližnjih topola na tribine stadiona FK "Sinđelić".

Plamen se, potom, "proširio na krov montažnih garaža u krugu Okružnog zatvora, kao i na parkirana vozila", objašnjava policija, podsetivši da povređenih u požaru nije bilo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.