Prijava protiv nasilnika: Tukao vozače autobusa

Izvor: Večernje novosti, 19.Jun.2020, 17:31

Prijava protiv nasilnika: Tukao vozače autobusa

Beogradska policija podnela je krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje protiv dvadesetšestogodišnjeg muškarca Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneli su krivičnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. Sumnja se da je on, juče u večernjim časovima na jednoj autobuskoj okretnici u Beogradu, više puta pesnicama udario četrdesetosmogodišnjeg vozača autobusa u predelu glave. Potom je, kako se sumnja, prišao pedesetdvogodišnjem vozaču drugog autobusa i naneo mu više udaraca.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Krivična prijava protiv muškarca koji je pretukao dva vozača autobusa

Izvor: Danas, 19.Jun.2020

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv 26-ogodišnjeg muškarca za kojeg se sumnja da je u četvrtak u Beogradu pretukao dva vozača autobusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.