Izvor: B92, 16.Feb.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava protiv bivšeg ministra

Podgorica -- Protiv bivšeg ministra unutrašnjih poslova Crne Gore bivša supruga podnela prijavu zbog nasilja u porodici.

Martina Hauser u krivičnoj prijavi navodi da je trpela stalne pretnje, psihološku agresiju i druge oblike Jovićevićevog drskog i bezobzirnog ponašanja i da je, naročito posle gubitka ministarskog mesta, porodična zajednica postala nepodnošljiva.

Andrija Jovićević izjavio je da je krivična prijava koju je protiv njega podnela bivša supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << isfabrikovana u nameri pritiska zbog njegovih aktivnosti u novom antirežimskom bloku. Jovićević je u saopštenju naveo da nema dileme da su navodi u prijavi izmišljeni i da će se vrlo brzo pokazati kao neistiniti i biti odbačeni kroz nadležne institucije.

Uprava policije Crne Gore i Vrhovno državno tužilaštvo negirali su da je Jovićević pozvan na informativni razgovor u policiju zbog intervjua u kom je oštro kritikovao premijera Mila Đukanovića i naveli da je Jovićević pozvan na informativni razgovor zbog nasilja u porodici, po krivičnoj prijavi njegove bivše supruge.

Andrija Jovićević, lider Grupe za promene Nebojša Medojević, predsednik opozicione Socijalističke narodne partije Predrag Bulatović i bivši ministar inostranih poslova Miodrag Lekić nedavno su pokrenuli inicijativu za formiranje demokratske alternative crnogorskoj vlasti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.