Izvor: Blic, 24.Dec.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preživeo pad sa desetog sprata

Preživeo pad sa desetog sprata

NIŠ - Goran Milojević (25) pao je preksinoć sa krova desetospratnice u Ulici Patrisa Lumumbe 12, sa visine od preko 35 metara i uz mnogo sreće - preživeo.

- Milojević nije u životnoj opasnosti, ali je zbog teških povreda njegovo zdravstveno stanje izuzetno teško. On je u šok-sobi, svestan je i u stabilnom je stanju. Odmah je imao operaciju trbuha zbog povređenih unutrašnjih organa, a kad se malo oporavi biće sanirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svi prelomi - izjavio je juče za 'Blic' dežurni anesteziolog na Hiruškoj klinici Vladimir Savić.

Prema kazivanju komšija, Milojević se preksinoć oko 19 časova, iznerviran što mu je vetar poremetio tv-singnal, popeo sam po mraku na krov desetospratnice, s tim da mu ukućani kroz otvoreni prozor stana na šestom spratu dojave kada se slika na televizoru popravi. On se, međutim, okliznuo na krovu i uz strašan krik i tresak pao, na sreću, na limeni krov garaže pored stamene zgrade. Ekipa Hitne pomoći ga je u besvesnom stanju prevezla na Hiruršku kliniku niškog Kliničkog centra, gde su lekari konstatovali prelom obe noge u predelu potkolenica, prelom leve ruke, prelome obe vilice i teške unutrašnje povrede.

V.T. - M. M. M.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.