Prevrnuo se traktor, otac poginuo, sin teško povređen!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se traktor, otac poginuo, sin teško povređen!

U okolini Kuršumlije otac i sin traktorom su u šumi sakupljali drva. Tragedija se desila kad se traktor prevrnuo i pao na nesrećnog Desimira M. (60)

Desimir M. (60) iz kuršumlijskog sela Mrče preminuo je na licu mesta, a njegov sin Rade M. (32) zadobio je teške telesne povrede kad se prevrnuo traktor na kojem su bili. Kako saznajemo, obojica su traktorom bila u šumi da skupljaju drva, pa se na jednom mestu traktor prevrnuo.

Ko zna koliko bi ostali tako da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nije naišao šumar koji je nezgodu prijavio policiji. Rade M. je zadržan na lečenju u prokupačkoj bolnici, a prema rečima portparola bolnice dr Marije Despotović, zadobio je prelom leve potkolenice.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.