Prevrnuo se šleper na auto-putu kod Gornjeg Milanovca

Izvor: RTS, 01.Feb.2020, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se šleper na auto-putu kod Gornjeg Milanovca

Šleper se prevrnuo na auto-putu "Miloš Veliki" kod Ručića u opštini Gornji Milanovac. Vozač je zadobio lakše povrede i nalazi se u Opštoj bolnici u Gornjem Milanovcu. Saobraćaj je obustavljen u smeru prema Beogradu zbog čega se vozila preusmeravaju na alternativne putne pravce.
Na auto-putu "Miloš Veliki" je u 18.40 kod Ručića došlo do prevrtanja šlepera marke "skanija" novopazarskih registarskih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oznaka.

Kamion je bio pun teškog tovara, a prevrnuo se i poprečio preko sve tri trake auto-puta pod nerazjašnjenim okolnostima.
Vozač T. R. je primljen u Opštu bolnicu u Gornjem Milanovcu. Lakše je povređen i u stabilnom stanju, potvrđeno je RTS-u.

Putnička vozila koja su čekala u koloni su vraćena u suprotnom smeru do naplatne rampe kod Takova.  
Sa naplatnih rampi u Preljini vozila se vraćaju jer je za taj deo puta zatvoren ulaz za vozila.
Uviđaj je u toku. Očekuje se da će šleper uskoro biti pomeren kako bi vozila koja se nalaze u koloni nastavila put Ljiga, odnosno Beograda.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.