Izvor: B92, 08.Maj.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se autobus, povređeno 22

Beograd -- Pančevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Radeta R. iz Bavaništa zbog izazivanja saobraćajne nesreće kod Pančeva u kojoj je povređeno 22 putnika.

Kako je saopšteno, među povređenima nema životno ugroženih. Portparol Policijske uprave Tanja Dakić izjavila je agenciji Beta da je utvrđeno da je on, upravljajući automobilom "golf", prešao na suprotnu stranu puta, zbog čega je vozač autobusa, pokušavajući da ga izbegne, izgubio kontrolu nad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozilom i prevrnuo se.

Tri povređene osobe - od kojih je jedna teže, a dve su lakše povređene - u saobraćajnoj nesreći autobusa na putu između Kovina i Pančeva, prebačene su u popodnevnim satima u Urgentni centar u Beogradu, potvrđeno je agenciji Beta.

Šef prijemne hirurške službe Urgentnog centra lekar Rusomir Miletić rekao je da je od troje pacijenata Ljiljana M. zadobila najteže povrede, opasne po život, i da je operisana.

Sa lakšim povredama na Urgentni centar su primljeni dečak D.M., koji je potom prebačen na Dečju kliniku, i njegova majka Nikoleta M., koja je zadobila kontuzije i kod koje nije konstatovana potreba za daljim bolničkim lečenjem.

Lekar je naveo da je u Urgentni centar do 17 sati primljeno 26 pacijenata, od kojih na bolničko lečenje njih 24, a osam je prebačeno na urgentnu hirurgiju, ali nema životno ugroženih.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.