Izvor: B92, 01.Jun.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen zbog Stojovića?

Podgorica -- Baranin S.B., koji liči na svog sugrađanina, sportskog novinara Mladena Stojovića, pretučen je stotinak metara od zgrade u kojoj Stojović stanuje, pišu podgoričke "Vijesti".

Policija još uvek nije utvrdila pod kojim okolnostima je povređen S.B, kao ni ko su napadači i koji je njihov motiv. Ta dva slučaja povezuju se i zbog činjenice da Stojović i njegov četiri godine stariji sugrađanin dosta liče, gotovo su iste visine i nose naočare, a zbog posla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obojica često vozom putuju od Bara do Podgorice.

"To su, za sada, samo pretpostavke koje proveravamo, videćemo da li su ti slučajevi povezani i da li je stariji sugrađanin stradao zato što podseća na Stojovića”, rečeno je "Vijestima” u policiji.

Stojović je nedavno teško povređen pod nerazjašnjenim okolnostima, posle svedočenja o mlaverzacijama u srpskom i crnogorskom fudbalu koje je emitovano u Insajderu TV B92.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.