Izvor: B92, 11.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen vlasnik Kanala 9

Novi Sad -- Vlasnik novosadske televizije Kanal 9 Nemanja Pavlović (62) u sredu brutalno pretučen i nalazi se u kritičnom stanju.

Pavlović je zadobio teške povrede glave i mozga, operisan je u novosadskom Kliničkom centru, a posle operacije priključen je na aparat za disanje, potvrdila je Pavlovićeva porodica.

Pavlović se 8. novembra, oko 12.30 automobilom mimoišao sa drugim vozilom marke "jugo" i zaustavio na semaforu, a iz "juga" su izašla dva čoveka koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su ga optužila da im je ogrebao automobil, preneo je Betin izvor.

Jedan od njih Pavlovića je snažno udario u lice i vlasnik Kanala 9 pao je i udario glavom o beton.

Novosadska policija je uhapsila jednog od nasilnika, dok je drugi u bekstvu, potvrdio je portparol policije Stevan Krstić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.