Pretučen na smrt, pa izbačen na ulicu

Izvor: Glas javnosti, 17.Avg.2009, 06:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen na smrt, pa izbačen na ulicu

BEOGRAD - Beživotno telo za sada nepoznatog muškaraca, starog oko 40 godina, pronađeno je juče u lokvi krvi oko jedan sat posle ponoći u Ulici Stevana Jovanovića ispred broja 5 u Zemunu. Na telu je kako saznajemo bilo vidljivih tragova nasilja, zbog čega policija osnovano sumnja da se radi o ubistvu. Takođe se pretpostavlja da je leš muškarca bačen na ulicu, najverovatnije iz automobila koji je bio u pokretu. Prema nezvaničnim informacijama sumnja se da je ubijeni muškarac najpre na >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << smrt pretučen, sa više udaraca u glavu, a zatim su počinioci njegovo telo, sat vremena posle ubistva, dovezli do Ulice Stevana Jovanovića i ostavili ga nasred kolovoza. NJegov leš otkrio je taksista koji je o tome odmah obavestio policiju. Prema rečima komšija koji stanuju u blizini, telo nije bio na tom mestu 15 minuta posle ponoći.

- Prolazio sam ovuda nešto posle 24 časa i nisam video telo. Probudila me je galama na ulici i izašao sam napolje da vidim šta se događa. Zaprepastio sam se kada sam ugledao puno policije i leš muškarca kome je glava bila potpuno izobličena, kaže jedan od komšija.

Hitna pomoć koja je ubrzo stigla na mesto događaja, na telu muškarca konstatovala je teške povrede glave i nogu. Takođe, pretpostavlja se prema položaju tela, da je muškarac krvario u sedećem položaju. Kako smo saznali, kod ubijene osobe nije pronađen bilo kakav dokument koji bi svedočio o njegovom identitetu. Policija je obavila uviđaj, posle čega je pojačala kontrolu tog dela Zemuna, kako bi što pre otkrila počinioce ovog brutalnog zločina. Telo ubijenog prebačeno je na Institut za sudsku medicinu, gde će posle obdukcije biti poznat tačan uzrok smrti.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.