Pretučen Milovan Bojić

Izvor: B92, 11.Maj.2013, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen Milovan Bojić

Beograd -- Tri osobe pretukle su bejzbol palicama bivšeg ministra zdravlja Milovana Bojića u ulici Ljutice Bogdana u Beogradu i otele mu 200.000 dinara, saznaje RTS.

Napad se desio u parku u blizini stadiona Crvene zvezde.

Bojić je zadobio povrede glave i prevezen je u Urgentni centar. Nije životno ugrožen.

Kako piše list Kurir, on je pre napada bio u obližnjem supermarketu u kupovini, a napadači su ga presreli u obližnjem parkiću po povratku iz radnje. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Izleteli su iz tamnog golfa u počeli da ga biju. Sumnja se da je bio praćen.

Bojiću je u pomoć pritekla grupa mladića koja je tuda prolazila. Nasrnuli su na napadače i oterali ih. Oni su potom pobegli tamnim golfom italijanske registracije kojem su polomljena stakla pošto su mladići kamenicama gađali auto napadača.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pretučen i opljačkan Milovan Bojić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2013

Tri nepoznate osobe pretukle bivšeg ministra zdravlja i visokog funkcionera JUL-a Milovana Bojića u ulici Ljutice Bogdana, kod stadiona Crvene zvezde u Beogradu. Bojić nije životno ugrožen, a napadači su nekadašnjem ministru oteli 200.000 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.