Pretnje smrću premijeru Vučiću

Izvor: Studio B, 24.Mar.2015, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnje smrću premijeru Vučiću

Na društvenim mrežama pojavile su se pretnje smrću premijeru Aleksandru Vučiću.

Kako su pojedinci preneli na svom facebook nalogu, tzv grupa "Crna ruka Srbija", navodi da zbog hapšenja Radomira Počuče u Ukrajini, za koje optužuju premijera, organizuju, citiramo, javni lov na imbecila i potencijalnog samoubicu koji ugrožava srpski narod i državu svojom izdajom i kriminalom. Fizička likvidacija ovog veleizdajnika je krajnji cilj, pa smo u tu svrhu mobilisali svo ljudstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i sredstva koja nam stoje na raspolaganju, stoji dalje u saopštenju i dodaje da će nakon likvidacije ovog, citiramo, štakora, srpski narod biti detaljno informisan putem interneta i facebook-a.

Proglas se završava rečima: Smrt Vučiću, sloboda Srbiji.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da se ove pretnje ozbiljno shvataju i da je Odeljenje za visokotehnoloski kriminal počelo istragu o pretnjama.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.