Pretnje Nataši Jeremić, uhapšen muškarac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnje Nataši Jeremić, uhapšen muškarac

Savez za Srbiju saopštio je da je danas nepoznato lice presrelo Natašu Jeremić, novinarku i suprugu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, ispred zgrade u kojoj živi i uputilo joj "niz najvulgarnijih uvreda i direktnih pretnji po fizički integritet nje i njene porodice".

U saopštenju dostavljenom medijima SzS navodi da su ovakvi napadi posledica "agresivne hajke" koju, kako navodi SzS, vlast sprovodi protiv neistomišljenika i napominje da posebno zabrinjava što su sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pod udar došle i njihove porodice.

SzS u saopštenju podseća na preteće pismo koje je 14. decembra 2018. dobio Jeremić, koje je potpisano sa "Srpski zavetnici", a u kojem se preti smrću njemu i porodici.

Nataša Jeremić je prijavila ovaj slučaj u policijskoj stanici "Vračar", u kojoj su dežurni službenici postupali, navodi SzS, izuzetno korektno i profesionalno.

MUP: Uhapšen muškarac koji je pretio Nataši Jeremić

Policija u Beogradu uhapsila je V. D. (68) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On se sumnjiči da je danas oko 12 časova, u jednoj ulici na Vračaru, uputio verbalne pretnje Nataši Jeremić.

Policija je ubrzo nakon prijavljenog događaja identifikovala i uhapsila osumnjičenog, navodi se u saopštenju MUP.

Osumnjičenom V. D. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.