Izvor: Glas javnosti, 16.Maj.2010, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretio ženi smrću

KIKINDA - Andraš D. (49) iz Iđoša pritvoren je jer je supruzi Jasmini (47) i Kuzmanu I. (62) iz ovog sela kod Kikinde, mrtav pijan pretio da će ih ubiti.

Sa lovačkim nožem i štapom Andraš je pod okriljem noći još krajem aprila došao do Kuzmanove kuće, oštetio ulazna vrata i pretio im ubistvom. Kikindska policija podnela je protiv Andraša krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i ugrožavanje sigurnosti. Nakon intervencije policije sudija za prekršaje izrekao mu je kaznu zatvora od 20 dana. Andraš će nakon odslužene kazne biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Kikindi.

S. U.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.