Pretio da će ubiti sve oko sebe zato što nije uspeo da se uključi u emisiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2020, 16:57

Pretio da će ubiti sve oko sebe zato što nije uspeo da se uključi u emisiju

Muškarac star 48 godina iz Golubinaca uhapšen je jer je pretio da će ubiti sve oko sebe nakon što nije uspeo da se uključi u emisiju televizije Pink u trenutku kad su gostovali najviši zvaničnici Republike Srbije.

Kako nezvanično saznaje RTV Stara Pazova, u pitanju je bivše vojno lice koje je htelo da postavi pitanje oko stambenog zbrinjavanja vojnih lica. Kako nije uspeo da se uključi u emisiju pozvao je kasarnu na aerodromu Batajnica, rekao da nije dobio to što je tražio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da ima oružje i da će da pobije sve oko sebe.

Oficir vojne policije je sve to prijavio policijskoj stanici i nadležnima.

Nakon toga Policija je po službenoj dužnosti reagovala, muškarac je uhapšen zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Beogradski mediji navode da je Policija je pretresla stan uhapšenog kako bi saznala da li poseduje oružje kojim je pretio.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.