Izvor: B92, 24.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preteća poruka sudiji

Novi Pazar -- Na zidu kuće predsednika Okružnog suda u Novom Pazaru Ćamila Hubića napisano: "Ja ću ti suditi".

Hubić kaže da je taj grafit, ispisan u nedelju, udar na njegovu profesionalnost i da time neko želi da ga zaplaši. "To je učinio neko ko je nezadovoljan mojom presudom. Smatram da to nije ničija naredba, ali da jezik kojim se služe ovdašnji političari inspiriše mnoge da urade tako nešto", rekao je Hubić.

Hubić je dodao da je njegova porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uznemirena, a da on natpisu ne bi pridavao značaj da mu prošle godine nije podmetnut požar u voćnjaku. Hubić je naveo da policija još nije našla osumnjičene za podmetanje požara. Novopazarska policija je izvršila uviđaj, ali se još nije oglasila.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.